Καρδαμύλη – Στούπα

Στις 10 ξεκινάμε από το λιμάνι της Καλαμάτας για την Καρδαμύλη και την παραλία Ρίτσα ή τα Δελφίνια, όπου εκεί θα απολαύσετε το μπάνιο σας, τα παιχνίδια με τη θάλασσα και εμείς θα ετοιμάσουμε το bbq για το γεύμα σας!

Θα συνεχίσουμε για τη Στούπα όπου μπορείτε για 1 ώρα να απολαύσετε την βόλτα σας στα σοκάκια της ή το μπάνιο σας. Επιστρέφουμε στην Καλαμάτα στις 5!

Καρδαμύλη

Σε μια εκπληκτική περιοχή στη νότια Πελοπόννησο, σε ένα σκηνικό εντυπωσιακά θεατρικό, γεμάτο αντιθέσεις από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές και απόμακρα χιονοσκέπαστα βουνά, βρίσκεται η Καρδαμύλη, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, στην ανατολική άκρη του μεσσηνιακού Κόλπου.

Διατηρήθηκε ως μικρή ή μεγάλη πόλη, με το πανάρχαιο όνομά της εδώ και 3.240 χρόνια. Είναι η Καρδαμύλη η Αρχαϊκή, η Μεσσηνιακή, των Ελευθερολακώνων, των Ρωμαίων, των Βυζαντινών, η Καρδαμύλη η Μανιάτικη, των Καπεταναίων και των Τρουπάκηδων ή Μούρτζινων.

  • Αναχωρούμε από το λιμάνι της Καλαμάτας στις 10:00 το πρωί με πρώτη στάση στην γραφική Καρδαμύλη όπου σταματάμε για να κάνουμε μπάνιο στα καταγάλανα νερά και να απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα (BBQ).

Στούπα

Η Στούπα στην Μεσσηνιακή Μάνη, είναι ένας από τους προορισμούς του Albatros II.

Εδώ ο Νίκος Καζαντζάκης έγραψε το 📖 “Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά”.

  • Πραγματοποιούμε στάση 1.30 ώρας, για να απολαύσετε τα γαλάζια νερά, τον ήλιο και έναν καφέ ή χυμό της επιλογής σας.
  • Επίσης μπορείτε να αποβιβαστείτε και να την επισκεφτείτε έως τις 15:00, που είναι και η ώρα αναχώρησης για την επιστροφή μας στο λιμάνι της Καλαμάτας στις 17:00.

Πρόγραμμα

Κυριακή
Αναχώρηση: 10:00 | Επιστροφή 17:00
50€

Κράτηση